Kwas Chlebowy “Kwas Taras” 2L (1342)

  • Opis
  • Opinie (1)
  • Zapytaj o dostępność

Tradycyjny kwas chlebowy wytworzony w procesie fermentacji drożdży chlebowych. 2L. Ukraina.

Kwas chlebowy “Kwas Taras”

MASA NETTO 2 L

składniki: Woda, syrop glukozowo-fruktozowy

jęczmień, słód żytni, słód jęczmienny jasny,

kwas weglowy, drożdże

należy spożyć do: patrz nadruk na opakowaniu

Producent: Carlsberg Ukraina m.Zaporiżżia, dla Monolit

Nord GmbH,Am Hatzberg3,D-21224Rosengarten

wartość odżywcza w 100g/ml

Wartoś energetyczna——119KJ/28kcal

Tłuszcz——————————   0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g

Węglowodany———————  7g

w tym cukry—————————7 g

Białko ——————————-   0

Sól————————————  0 g

1 opinia dla Kwas Chlebowy “Kwas Taras” 2L (1342)

    Wyświetl opinie we wszystkich językach (1)

  1. 5 z 5

    Produkt eksportowy na rynek niemiecki. Bardzo dobry, o słodkim smaku, kiedyś piłem litewski kwas, ale ten jest o wiele lepszy.


Dodaj opinię

  • Pytanie o: Kwas Chlebowy "Kwas Taras" 2L (1342)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.