Ser “Adygieskij” 400 g Lackmann (1305)

  • Opis
  • Opinie (1)

Ser biały typu mozarella “Adygieskij” Lackmann. Opakowanie 400 gram.

Składniki:mleko pasteryzowane, sól, kultury

bakterii mlekowych,

Wyprodukowano dla Lakmann Fleisch-und Feinkostfabrik

GmbH,Carl-Benz-Strabe10, 77731 Willsat

najlepie spożyc do: patrz nadruk na opakowaniu

wartość odżywcza w 100g

Wartoś energetyczna——1400KJ/337kcal

Tłuszcz——————————   25.8g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,4g

Węglowodany———————  0,6g

w tym cukry————————  0.6 g

Białko ——————————-25,6g

Sól————————————  1.90 g

1 opinia dla Ser “Adygieskij” 400 g Lackmann (1305)

  1. 5 z 5

    Dzień dobry 🙂
    Proszę o poprawienie błędu w opisie-ser adygejski nie jest serem żółtym-to ser typu feta lub mozzarella, które należą do gatunków serów białych.


Dodaj opinię